Weg jeuk

Op advies van Jan te Kleij is mijn moeder Gerry bij jullie langs geweest ivm hele erge eczeem van mijn zoontje. Sinds de tweede DKTP-prik heeft het arme knulletje overal jeuk (inmiddels 7 maanden!!!). Hij heeft zich regelmatig tot bloedens toe open gekrabd. U wilt niet weten hoe het voelt als je hem weer in een bloedbad aantreft...De huisarts schreef direct hormoonzalf voor. Iets wat ik heel griezelig vind. Met mijn man heb ik dan ook besloten dat niet te gebruiken. Toch een lastige keus omdat het op korte termijn een goede 'oplossing' lijkt.
 
Alexander drinkt nu vanaf afgelopen vrijdag rauwe melk. Hij is er echt verzot op! En... hij draagt nu al sinds zondag geen sokjes meer over zijn handen. Zijn wangetjes (voorheen met dieprode blaasjes onder de huid met witte kringen) helemaal puntgaaf!!! Hij heeft zo'n knap koppie. Hij heeft nu bovendien ook superveel energie (is natuurlijk ook niet zo gek, want die energie heeft hij niet meer nodig voor de jeuk!)!!!
 
Het is toch zo wonderlijk, vooral omdat iedereen ons afraadde überhaupt koemelk te geven... Nu drinkt hij er liters van en knapt echt zienderogen op!! Heel erg bedankt dat jullie het aandurven om rauwe melk te verkopen!
 
Mijn moeder gaf aan dat jullie wellicht connecties hebben in de buurt van Rotterdam met bio-boeren die ook rauwe melk verkopen... Als u zulke boeren weet, dan zouden we daar graag mee in contact komen. Het is vanuit Rotterdam toch wel een hele onderneming om een paar liter melk te halen. Maar mocht u geen boeren weten, dan komen wij met liefde melk bij u halen... alles in het belang voor mijn zoontje!
Eline.

                     
   
© www.rauwemelk.net 2019